logo

Podeli

III SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI

Radni naziv savjetovanja je:
„UPOREDNA ANALIZA PREKRŠAJNOG ZAKONODAVSTVA U BiH I REGIJI“
Bijeljina, Etno selo „Stanišić“, 09-11.05.2019.godine

 

Broj: USRS - 567/19
Datum; 01.03.2019.godinePoštovani,

Pozivamo Vas da kao uvaženi naučni radnik odnosno  stručnjak iz oblasti prekršajnog prava  pripremite referat iz vaše naučne/stručne  oblasti za III Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti  koje će se održati Bijeljini, Etno selo „Stanišić“ u periodu  od 09-11.05.2019.godine .

Pisani rad je potrebno dostaviti najkasnije do 01.04.2019. godine.

Radovi će biti objavljeni u Zborniku radova  III  Savjetovanja iz prekršajno-pravne oblasti.

Troškove boravka autora za vrijeme Savjetovanja, koji se odnose na smještaj i ishranu, snosi organizator.


Radovi treba da ispanjavaju sljedeće formalne uslove:

Radovi trebaju da budu otkucani u fontu Times New Roman  veličinom od 12 pt, latiničnim ili ćiriličnim pismom na srpskom, hrvatskom ili bosanskom jeziku. Uz rad, ako se šalje poštom, treba priložiti CD.

Struktura treba da sadrži : ime i prezime autora, zvanje, naziv preduzeća i ustanove u kojoj radi, naslov rada, kratak apstrakt rada (do 15 redova), ključne riječi do 10 riječi, izlaganje suštine rada i zaključak (do jedne stranice) , a izvore (literaturu) navesti u fusnoti.

Obim rukopisa je ograničen do jednog autorskog tabaka (odnsono od 6 do 16 kartica), kartica (kartica -30 redova) a duže radove od 20 stranica nećmo  štampati.

Dalje informacije u vezi sa radovima  možete dobiti od Udruženja sudija Republike Srpske putem e-mail adrese   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i na telefon broj 065/860-270.

Molimo Vas da potvrdite prijem ovog pisma email-om.

Radove slati email-om   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem pošte na adresu Udruženje pravnika Republike Srpske, Vladike Platona br. 2  Banja Luka (Zgrada Osnovnog suda Banja Luka), uz dostavu CD-a.

S poštovanjem.


Predsjednik Upravnog odbora
Udruženja sudija Republike Srpske
Milenko Milekić