Broj: USRS - 606/20
Datum; 25.02.2020.godine

IV SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI

Radni naziv savjetovanja je:

UPOREDNA ANALIZA PREKRŠAJNOG ZAKONODAVSTVA U BiH I REGIJI“

Bijeljina, Etno selo „Stanišić“, 21-23.05.2020.godine

Poštovani,

Obavještavamo Vas da Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta organizuje IV Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti u periodu od 21.-23. maja 2020. godine u Bijeljini, Etno selo „Stanišić“. Predavači će biti eminentni pravnici i sudije iz naše zemlje i regiona.

Za učešće na Savjetovanju potrebno je da svaki sud, institucija ili učesnik lično (uz navođenje imena, prezimena i profesije) izvrše rezervaciju smještaja.. Rezervacije smještaja se mogu izvršiti putem telefona: 055/ 350-306, putem fax-a: 055/ 350-509 ili e-mail adrese office@etno-selo.com.

Kotizacija za Savjetovanje iznosi 80,00 KM po učesniku i uplaćuje se na račun Udruženja sudija Republike Srpske broj : 562099-00018368-98 kod Razvojne Banke Banja Luka uz naznaku "kotizacija za Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti". Učesnici su dužni da kopiju virmana o uplaćenoj kotizaciji pošalju na e-mail udruženja sudija RS Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a original predoče prilikom registracije i preuzimanja materijala za Savjetovanje.

Krajnji rok za uplatu kotizacija i dostavljanje dokaza o uplati je 08.05.2020. godine.

Okvirni program Savjetovanja će biti naknadno dostavljen.

S poštovanjem,

Predsjednik Upravnog odbora