logo

Udruženje sudija Republike Srpske je stručna organizacija u kojoj se dobrovoljno i po slobodnom pristupu udružuju sudije sa teritorije Republike Srpske, radi ostavarivanja zajedničkog interesa i unapređivanja pravne struke i nauke.

Udruženje je dobrovoljna, strukovna, samostalna, neprofitabilna i nestranačka organizacija.

Pridržavajući se Ustava, Zakona i Statuta u ostvarivanju svojih ciljeva Udruženje se angažuje na djelatnostima usmjerenim ka unapređivanju sudijske struke, razvijanju moralnih vrijednosti članova Udruženja, razvijanju saradnje sa sličnim i drugim udruženjima i organizacijama u Republici Srpskoj i Federacije Bosne i Hercegovine i udruženjima i organizacljama drugih država, kao i na organizovanju aktivnosti usmjerenih na zaštitu ljudskih prava.

I SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI

Podeli

©

UDRUŽENJE SUDIJA REPUBLIKE SRPSKE
УДРУЖЕЊЕ СУДИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

REPUBLIC
OF SRPSKA ASSOCIATION OF JUDGES
Vladike Platona br. 2, 78000 Banja Luka
tel: 065/860-270 ; fax: 051 301 578;

e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Broj: USRS - 340/17
Datum; 07.03.2017.godine


I SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI
Radni naziv savjetovanja je:

UPOREDNA ANALIZA PREKRŠAJNOG ZAKONODAVSTVA U BiH I REGIJI“
Bijeljina, Etno selo „Stanišić“, 11-13.05.2017.godine


Poštovani,

Obavještavamo Vas da Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta organizuje I Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti u periodu od 11.-13. maja 2017. godine u Bijeljini, Etno selo „Stanišić“. Predavači će biti eminentni pravnici i sudije iz naše zemlje i regiona.


Za učešće na savjetovanju potrebno je da svaki sud, institucija ili učesnik lično (uz navođenje imena, prezimena i profesije) izvrše rezervaciju smještaja.. Rezervacije smještaja se mogu izvršiti putem telefona: 055/ 350-590 i 055/351-400, putem fax-a: 055/ 350-309.

Kotizacija za savjetovanje iznosi 40,00 KM po učesniku i uplaćuje se na račun Udruženja sudija Republike Srpske broj : 562099-00018368-98 kod Razvojne Banke Banja Luka uz naznaku "kotizacija za savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti". Učesnici su dužni da kopiju virmana o uplaćenoj kotizaciji pošalju na e-mail Udruženja sudija RS Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a original predoče prilikom registracije i preuzimanja materijala za savjetovanje.


Krajnji rok za uplatu kotizacija i dostavljanje dokaza o uplati je 08.05.2017. godine.

Okvirni program Savjetovanja će biti naknadno dostavljen.


S poštovanjem,


Milenko Milekić
Predsjedavajući Organizacionog odbora