logo

Podeli

V SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI

Radni naziv savjetovanja je:


UPOREDNA ANALIZA

PREKRŠAJNOG ZAKONODAVSTVA U BiH I REGIJI“

Bijeljina, Etno selo „Stanišić“, 24-26.05.2022.godine

Poštovani,

Pozivamo Vas da kao uvaženi naučni radnik odnosno stručnjak iz oblasti prekršajnog prava pripremite referat iz vaše naučne/stručne oblasti za V Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti koje će se održati Bijeljini, Etno selo „Stanišić“ u periodu od 24-26.05.2022.godine .

Pisani rad je potrebno dostaviti najkasnije do 25.04.2022. godine.

Radovi će biti objavljeni u Zborniku radova V Savjetovanja iz prekršajno-pravne oblasti.

Troškove boravka autora za vrijeme Savjetovanja, koji se odnose na smještaj i ishranu, snosi organizator.

Radovi treba da ispanjavaju sljedeće formalne uslove:


Radovi trebaju da budu otkucani u fontu Times New Roman veličinom od 12 pt, latiničnim ili ćiriličnim pismom na srpskom, hrvatskom ili bosanskom jeziku. Uz rad, ako se šalje poštom, treba priložiti CD.

Struktura treba da sadrži : ime i prezime autora, zvanje, naziv preduzeća i ustanove u kojoj radi, naslov rada, kratak apstrakt rada (do 15 redova), ključne riječi do 10 riječi, izlaganje suštine rada i zaključak (do jedne stranice) , a izvore (literaturu) navesti u fusnoti.

Obim rukopisa je ograničen do jednog autorskog tabaka (odnsono od 6 do 16 kartica), kartica (kartica -30 redova) a duže radove od 20 stranica nećmo štampati.

Dalje informacije u vezi sa radovima možete dobiti od Udruženja sudija Republike Srpske putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i na telefon broj 065/860-270.

Molimo Vas da potvrdite prijem ovog pisma email-om.

Radove slati email-om Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem pošte na adresu Udruženje pravnika Republike Srpske, Vladike Platona br. 2 Banja Luka (Zgrada Osnovnog suda Banja Luka), uz dostavu CD-a.


S poštovanjem.

Predsjednik Upravnog odbora
Udruženja sudija Republike Srpske
Milenko Milekić