logo

Udruženje sudija Republike Srpske je stručna organizacija u kojoj se dobrovoljno i po slobodnom pristupu udružuju sudije sa teritorije Republike Srpske, radi ostavarivanja zajedničkog interesa i unapređivanja pravne struke i nauke.

Udruženje je dobrovoljna, strukovna, samostalna, neprofitabilna i nestranačka organizacija.

Pridržavajući se Ustava, Zakona i Statuta u ostvarivanju svojih ciljeva Udruženje se angažuje na djelatnostima usmjerenim ka unapređivanju sudijske struke, razvijanju moralnih vrijednosti članova Udruženja, razvijanju saradnje sa sličnim i drugim udruženjima i organizacijama u Republici Srpskoj i Federacije Bosne i Hercegovine i udruženjima i organizacljama drugih država, kao i na organizovanju aktivnosti usmjerenih na zaštitu ljudskih prava.

XIII SAVJETOVANJE IZ OBLASTI GRAĐANSKOG PRAVA JAHORINA, 23. -26. OKTOBRA 2018. GODINE

XIII SAVJETOVANJE IZ OBLASTI GRAĐANSKOG PRAVA
JAHORINA, 23. -26. OKTOBRA 2018. GODINE

Broj: USRS -534 /18
Datum; 05.07.2018.godine

Poštovani,

Obavještavamo Vas da Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta organizuje XIII Savjetovanje iz oblasti građanskog prava u periodu od 23.-26. oktobra 2018. godine u hotelu "Termag" i « Vučko «  na Jahorini. Kao i ranijih godina predavači će biti eminentni pravnici, poznate sudije, profesori fakulteta i advokati, iz naše zemlje i regiona.

Kotizacija za savjetovanje iznosi 80,00 KM po učesniku i uplaćuje se na račun Udruženja sudija Republike Srpske broj : 562099-00018368-98 kod Razvojne Banke Banja Luka uz naznaku "kotizacija za savjetovanje". Učesnici su dužni da kopiju virmana o uplaćenoj kotizaciji pošalju na e-mail Udruženja sudija RS Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a original predoče prilikom registracije i preuzimanja materijala za savjetovanje.

Krajnji rok za uplatu kotizacija i dostavljanje dokaza o uplati je 10. oktobar 2018. godine.

Za učešće na savjetovanju potrebno je da svaki sud, institucija ili učesnik lično izvrše rezervaciju u hotelu « Vučko », « Termag » ili u nekom drugom hotelu ili privatnom smještaju za vrijeme trajanja savjetovanja. Troškove savjetovanja snose sami učesnici.

Okvirni program savjetovanja će biti naknadno dostavljen.

S poštovanjem,

Predsjednik Upravnog odbora
Udruženja sudija Republike Srpske
Milenko Milekić

II SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNOPRAVNE OBLASTI

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

VEDRANA ( STJEPANA) STOJANOVIĆ

U Bijeljini je iznenada u 64. godini života preminula VEDRANA (STJEPANA) STOJANOVIĆ, sudija Okružnog suda u Bijeljini, te dugogodišnji istaknuti član Udruženja sudija Republike Srpske.

Njenim preranim odlaskom Uruženje sudija Republike Srpske, a i cijela pravosudna zajednica ostali su bitno siromašniji za dobrog druga i sudiju.

Sahrana će se obaviti u petak, 29.06.2018. godine u 13 i 30 časova u Beogradu, na groblju “Orlovača“ u Beogradu

II Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti

ZAPISNIK SA IZVJEŠTAJNO-IZBORNE SJEDNICE SKUPŠTINE

II SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNOPRAVNE OBLASTI

Strana 3 od 8

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća > Kraj >>